ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ

Γόνατο

Εταιρεία: AnatomicHelp Κωδικός: 05.0555
Επιγονατίδα απλή με τρύπαΕπιγονατίδα από αυτοκόλλητο NEOPRENE με εσωτερική επένδυση από βαμβάκι. Διαθέτει μαξιλαράκι για συγκράτηση της επιγονατίδαςκαι τρεις δέστρες για καλύτερη εφαρμογή και σταθεροποίηση.Κλείνει με Velcro.ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ : Ήπιες ενοχλήσεις στο γόνατο, Πρόληψη και βοήθειακατά την άθ..
25,50€
Χωρίς ΦΠΑ:22,57€
Εταιρεία: AnatomicHelp Κωδικός: 05.0556
ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ΜΕ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗ ΕΛΑΣΜΑΤΑΕπιγονατίδα από αυτοκόλλητο Neoprene με εσωτερική επένδυση από βαμβάκι. Διαθέτει μαξιλαράκι για συγκράτηση τηςεπιγονατίδας, 4 σπειροειδή ελάσματα στο πλάι και τρεις δέστρες.Κλείνει με Velcro για καλύτερη σταθεροποίηση.ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Βαριές κακώσεις πλαγιών συνδέσμω..
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:26,55€
Εταιρεία: AnatomicHelp Κωδικός: 05.1501
ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ΑΠΛΗ ΕΛΑΣΤΙΚΗ Επιγονατίδα από πλεκτό ελαστικό ύφασμα (ελάνγκα, λύκρα και επενδεδυμένο λάστιχο) σε σωληνωτή πλέξη, χωρίς ραφή. Ενδείξεις: Ήπιες κακώσεις γονάτου, Μετεγχειρητικές καταστάσεις.Read more at: https://www.ahealthcare.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,31€
Εταιρεία: AnatomicHelp Κωδικός: 05.1502
ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ΑΠΛΗ, ΕΛΑΣΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΡΥΠΑ Επιγονατίδα από πλεκτό ελαστικό ύφασμα (ελάνγκα, λύκρα και επενδεδυμένο λάστιχο) σε σωληνωτή πλέξη, χωρίς ραφή, με τρύπα στην επιγονατίδα για καλύτερη κινητικότητα στην άρθρωση του γονάτου. Ενδείξεις: Ήπιες κακώσεις γονάτου, Μετεγχειρητικές καταστάσεις.Read more ..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,19€
Εταιρεία: AnatomicHelp Κωδικός: 05.1510
ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΙΚΗ ΔΕΣΤΡΑ ΜΕ ΣΙΛΙΚΟΝΗ Δέστρα γονάτου από Neoprene με προστατευτικό μαξιλαράκι από σιλικόνη στο κάτω μέρος του γονάτου που προσφέρει επιπλέον βοήθεια όταν υπάρχει προοδευτική φθορά του αρθρικού χόνδρου. Ενδείξεις: Οστεοχονδρίτιδα, Τενοντίτιδα, Προβλήματα Επιγονατίδας.Read more at: https://..
13,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,50€
Εταιρεία: AnatomicHelp Κωδικός: 05.1505
Επιγονατίδα από πλεκτό ελαστικό ύφασμα (ελάνγκα, λύκρα και επενδεδυμένο λάστιχο), σε σωληνωτή πλέξη, χωρίς ραφή, με τρύπα στην επιγονατίδα για καλύτερη κινητικότητα στην άρθρωση του γονάτου, τέσσερα σπειροειδή ελάσματα στα πλάγια και δύο ελαστικές δέστρες για καλύτερη σταθεροποίηση. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: ..
22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,47€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε Cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και εξατομίκευση των πληροφοριών που σας παρέχουμε. Πληροφορίες σχετικά με τα Cookies