Αεροστρώματα Κατακλίσεων με Αντλία

Τα κρεβάτια έχουν σχεδιαστή να σας προσφέρουν έναν ξεκούραστο και ευχάριστο ύπνο. Ωστόσο εάν το στρώμα είναι παλιό και δεν έχει συντηρηθεί σωστά, μπορεί να είναι άβολο. Συχνά οι ασθενείς στα νοσοκομεία  υποφέρουν από καταστάσεις που επηρεάζουν την υγεία και τον ύπνο τους. Υπάρχουν και ασθενείς με περιορισμένη κινητικότητα που υποφέρουν από εκτεταμένους τραυματισμούς. Και οι δύο αυτοί ασθενείς διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν πληγές κατάκλισης και τραύματα από πίεση όταν τα στρώματα τους δεν είναι ο τύπος που χρειάζονται.

Σε τέτοιες περιπτώσεις τα αεροστρώματα κατακλίσεων είναι τα καλύτερα για να βοηθήσουν τον ασθενή να ξεκουραστεί σωστά χωρίς να του προκαλέσουν πληγές στο δέρμα ή την πλάτη. Επίσης εάν κάποιος πάσχει από ιατρικές παθήσεις που απαιτούν να είναι ξαπλωμένος για πολλές ώρες, σκεφτείτε ένα αερόστρωμα κατακλίσεων για αυτόν.

Μπορεί να έχετε ακούσει για τα αεροστρώματα κατακλίσεων, αλλά σήμερα θα μάθετε τα οφέλη για κάποιον που το έχει ανάγκη. Αυτά τα στρώματα προσφέρουν καινοτόμα χαρακτηριστικά που βοηθούν εκατομμύρια ανθρώπους να κοιμούνται πιο καλά. Πολλά νοσοκομεία προτιμούν τα αεροστρώματα σε ασθενείς τους αντί ένα απλό στρώμα, και εδώ είναι κάποιοι από τους λόγους.

1. Βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος: Τα αεροστρώματα επιτρέπουν καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και ανακούφιση από την πίεση στον ασθενή που κοιμάται σε αυτά. Δεδομένου ότι είναι δυνατή η αλλαγή των σημείων πίεσης μετατοπίζοντας τη θέση αυτού που κοιμάται σε αυτό. Ένα αερόστρωμα παρέχει πάντα μια φρέσκια αίσθηση στον ασθενή.

2. Εναλλακτικά σημεία πίεσης: Τα αεροστρώματα επιτρέπουν στο σώμα του ασθενούς να κινείται άνετα. Εφόσον είναι δυνατό να μετατοπιστούν τα σημεία πίεσης έτσι ώστε το σώμα του ατόμου να βρίσκεται σε κίνηση, είναι πολύ λιγότερο πιθανό ένας ασθενής που χρησιμοποιεί αερόστρωμα να πονέσει το δέρμα του ή να κάνει πληγές.

3. Ευκολία: Τα αεροστρώματα κατακλίσεων μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για νοσοκομειακή χρήση όσο και για κατ' οίκον φροντίδα. Αυτά τα στρώματα είναι πιο άνετα και και ευκολότερα στη χρήση σε σχέση με ένα απλό στρώμα που δεν προσφέρει τίποτα σε κάποιον που το έχει ανάγκη.

4. Προγραμματιζόμενη αντλία ελέγχου αέρα: Μπορείτε να ελέξετε χειροκίνητα την πίεση του αεροστρώματος χρησιμοποιώντας την αντλία αέρα που το συνοδεύει. Η πίεση μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί σε οποιοδήποτε τμήμα του στρώματος για να ταιρίαζει στις ανάγκες του κάθε ασθενή, διασφαλίζοντας έτσι ότι δεν υπάρχει υπερβολική πίεση σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο πίεσης του σωματός του.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Η τεχνολογία βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, και ειδικά η ιατρική βιομηχανία εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς.Υπάρχουν πολλά καινοτόμα προϊόντα για άτομα που αντιμετωπίζουν προκλήσεις με την υγεία τους. Για παράδειγμα, τα αναπηρικά αμαξίδια, τα κρεβάτια, τα αεροστρώματα κατακλίσεων, γενικά τα βοηθήματα ασθενών παρέχουν υποστήριξη στους ηλικιωμένους και στους τραυματίες στην κοινωνία. Τα αεροστρώματα είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για κλινίρης ανθρώπους που είναι χρόνια στο κρεβάτι ή και σε ανθρώπους που θα είναι για κάποιο χρονικό διάστημα σε αυτό. Είναι το πρώτο και το κυριότερο που πρέπει να κάνει κάποιος, όταν κάποιο αγαπημένο του  πρόσωπο βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση. Θα τον βοηθήσει πραγματικά....