Πολλές φορές όλοι μας έχουμε σηκωθεί από το κρεβάτι μας και έχουμε ενοχλήσεις στον αυχένα στο κεφάλι στον ώμο μας και γενικά στο σώμα μας. Αυτό οφείλετε συνήθως στο μαξιλάρι η στο στρώμα που χρησιμοποιούμε. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για τα μαξιλάρια και πως μας βοηθάνε κατα την διάρκεια του ύπνου μας.  Τα μαξιλάρια είναι ειδικά σχεδιασμένα  να υποστηρίζουν τον λαιμό μας και το κεφάλι μας κατα την διάρκεια του ύπνου μας χωρίς να μας δημιουργούν προβλήματα στην υγεία μας.  Αν σκέφτεστε να αλλάξετε η να αναβαθμίσετε το μαξιλάρι σας διαβάστε για τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία σας.

1) Σχεδιασμένο για καλύτερη στήριξη του λαιμού σας

Το ορθοπεδικό μαξιλάρι προσφέρει μια προσαρμοσμένη στήριξη για τον λαιμό σας, βοηθώντας έτσι το κεφάλι να είναι στην σωστή θέση την ώρα του ύπνου. Αυτό μπορεί να μειώσει τον πόνο στο λαιμό σας και να αποτρέψει κάποια μελλοντικά προβλήματα που θα είχαν δημιουργηθεί από κάποιο απλό μαξιλάρι. Αυτά τα προβλήματα συνήθως είναι οι αυχενικές δυσλειτουργίες ή πονοκεφάλους.

2) Μειώνει τον πόνο στην πλάτη και τους ώμους

Αν έχετε πόνους στην πλάτη και στους ώμους ένα μαξιλάρι ορθοπεδικό θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε αρκετά από τους πόνους γιατί θα σας προσφέρει καλύτερη στήριξη στον λαιμό. Προσαρμόζεται άμεσα στο σχήμα του αυχένα και κατανέμει ισομερώς την πίεση μειώνοντας την καταπόνηση κατά τη διάρκεια του ύπνου. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα έχετε κακή στάση στον λαιμό ώστε να επιβαρύνεται την πλάτη και τους ώμου σας.

3) Καλύτερη στάση του σώματος κατα την διάρκεια του ύπνου

Κατα την διάρκεια του ύπνου μας αν έχουμε κακή στάση του σώματος μας μπορεί να οδηγήσει σε πονοκεφάλους, πόνους στο λαιμό, στους ώμους στην πλάτη καθώς και σε όλο μας το σώμα. Το μαξιλάρι θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια σωστή και καλή στάση σώματος στον ύπνο σας χωρίς να σας προκαλέσει κάποιο πρόβλημα.  

4) Τι διαθέτει ένα μαξιλάρι 

Διαθέτει μαξιλαροθήκη με φερμουάρ, Κατασκευασμένo από υψηλής ποιότητας πρώτη ύλη του Γερμανικού οίκου BASF, Προσαρμόζεται στο σχήμα του αυχένα, μειώνοντας την καταπόνηση του κατά τη διάρκεια του ύπνου, Ανατομικό σχήμα με διαφορετική ανύψωση στις δύο πλευρές, προκειμένου ο χρήστης να επιλέξει αυτή που του προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ανακούφιση, Βοηθά στη χαλάρωση των καταπονημένων μυών του αυχένα καθώς η πίεση κατανέμεται ισομερώς, Βέλτιστη ποιότητα ύπνου, προλαμβάνοντας αυχεναλγία, πονοκέφαλο και πόνο στους ώμους, Επενδυμένο με 100 % βαμβακερό ύφασμα, υποαλλεργικό, Διαθέτει μαξιλαροθήκη με φερμουάρ πλενόμενη (30ºC).

5) Βελτιώστε την ποιότητα στον ύπνο σας

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας με ένα μαξιλάρι αυχένα για έναν ύπνο πιο ξεκούραστο και πιο άνετο. Όταν έχεις ένα μαξιλάρι που προσφέρει σωστή στήριξη στον λαιμό και στο κεφάλι σου, δεν θα νιώθεις ανασφάλεια και δυσφορία κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επιπλέον, μειώνεται η πιθανότητα να ξυπνάς κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω πόνου στον λαιμό, στους ώμους και στην πλάτη. Ο καλός ύπνος είναι σημαντικός για να αισθανόμαστε ενεργητικοί και αναζωογονημένοι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το μαξιλάρι μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σου, επιτρέποντας στο σώμα και στο μυαλό σας να ανακτήσουν την ενέργεια που χρειάζονται για να λειτουργούν αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Αν χρησιμοποιήσετε μαξιλάρι ορθοπεδικό αυχένα ύπνου τότε θα καταλάβετε την διαφορά. Όταν θα σηκωθείτε το πρωί χωρίς πονοκεφάλους, πόνους, ημικρανίες, και πιο ξεκούραστοι πιο φρέσκοι και χωρίς πόνους στο σώμα σας δεν θα το αλλάξετε με κάποιο άλλο....